176 poze   49668 vizite

2013 - 1 inflorire

1 inflorire - coacere are loc in perioada 15 aprilie - 15 mai. Anul acesta din cauza vremii tarziu s-a intarziuat cu 10 zile.
s-a terminat prima recolta, productie pe planta de capsun cam 250 grame, paguba din cauza ploii cam 100 grame. In total cam 350 grame / planta la primul cules. Mai sunt inca 4 ture
capsuni copti 2; capsuni copti
capsuni copti 2
capsuni copti; capsuni semicopti
capsuni copti
capsuni folie; capsuni infloriti
capsuni folie
capsuni; capsuni inainte de coacere
capsuni
recolta 1; ultima parte din recolta 1
recolta 1

Comentarii album • 4
scubagrig 20 decembrie 2014  
CEe soi este acesta?
Raportează
newstrawberry 2 ianuarie 2015  
Acesti capsuni se cheam AS07, nu vei gasi nici o informatie pe net cu privire la ei. Pot fi cultivati doar in solarii. Sper in curand sa fie disponibila si varianta pentru camp.
Raportează
dana76tm 3 iunie 2013  
Frumoasa recolta!Felicitari!Plasa aceea e si antigrindina?de unde ati luat-o?
Raportează
newstrawberry 4 iunie 2013  
plasa e doar pentru ciori
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.