176 poze   49673 vizite

folie capsuni - 120 ron pe 100 ml

folie pentru capsuni,
tratata uv pentru 4 ani
grosime 45 microni
latime 130 -135 cm
pret: 1.20 ron/ml



Albumul selectat nu contine nici o poza.







Comentarii album • 3
newstrawberry 12 ianuarie 2014  
E sunt adeptul capsunilor pe agrotextil. e mult mai productiv, si obligatoriu in solar. Mai ales pentru soiurile remontante. Eu am inceput o astfel de experienta pe agrotextil. In primavara vreau sa le acopar, ca sa vad ce va iesi.
Raportează
marius75 12 decembrie 2012  
unde gasesc folie pentru capsuni(100ml)
Raportează
newstrawberry 18 decembrie 2012  
poti incerca la magazine care vand seminte si accesorii gen folie mulch. Acum nu te mai ajuta cu nimic, eventual la primavara, incepand din martie. A mea e facuta la comanda, nu o gasesti la nici un magazin, nu prea am incredere in ele, ce majoritatea le intereseaza profitul nu calitatea.
Raportează
Trimite mesaj Înapoi Nu poți trimite un mesaj fără conținut! Nu este permisă folosirea de cod HTML in mesaje. Mesajul nu a fost trimis din motive de securitate. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Va rugam sa ne contactati prin email pe adresa office@sunphoto.ro Mesajul nu a fost trimis din motive de posibil spam. Ati trimis prea multe mesaje in ultimul timp. A apărut o eroare în timpul trimiterii mesajului. Vă rog încercați din nou. Mesajul a fost trimis.